nestgraf
tornar al menú

la web de Nèstor Pellicer / Art&Graf

Gravat i estampació d'obra pròpiaAmb formació rebuda per tradició familiar i per estudis realitzats a la Llotja i a l'Escola de les Arts del Llibre de Barcelona, desenvolupa una activitat en el camp del gravat i l'estampació, en distintes tècniques: gravat, calcografia, litografia i serigrafia.

Treballs realitzats per diferents artistes al Taller Ibograf d'Eivissa, 1974-76 (Hans Hinterreiter, Willy Weber…) i juntament amb Toni Carbonell, taller propi Papers&Gravats on entre 1976 i 1986 es realitza una important producció en les distintes tècniques, fins i tot petites edicions de llibres d'artista en tipografia, tant per o amb artistes com Erwin Bechtold, Rafael Tur Costa, Schillieman, Jorge Cocco, Orlando Herrera, Rainer Pfnur, Gilbert Herreyns, etc. com pel Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, l'Institut d'Estudis Eivissencs, el Col·legi d'Arquitectes...

També edició d'obra pròpia entre la qual cal destacar col·leccions de linogravats sobre Eivissa i Formentera, calendaris sobre temes de cultura o patrimoni de les Pitiüses, cartells, aiguaforts, serigrafies i litografies.


nestor@nestgraf.com