nestgraf
tornar al menú

la web de Nèstor Pellicer / Art&Graf

Retallables d'arquitectura i enginys de paperDisseny de retallables en paper, per a retallar, enganxar i muntar, tant d'arquitectura d'edificis del patrimoni cultural o de la memòria local, com d'altres elements i formes en paper. Destinats als infants amb finalitat pedagògica i lúdica o per als més grans com a producte cultural o de col·leccionisme. També reedicions en facsímil de retallables antics, esgotats i d'autor desconegut.

Alguns models realitzats: Col·lecció de 10 retallables d'arquitectura popular d'Eivissa, edició de bibliòfil de 1980; Museu Teatre Dalí; Campanar de la Plaça de Rius i Taulet de Gràcia (Ajuntament de Barcelona) Monestir de Sant Pere de Rodes (Generalitat de Catalunya); Col·lecció de cinc retallables d'arquitectura de Moçambic, (ARPAC / Ministeri de Cultura de la República Popular de Moçambic); Col·lecció de 20 retallables del patrimoni d'arquitectura de les illes Balears ( fascicle setmanal per al Diari El Mundo, 2002); sèrie de petites escultures de paper “gadgets” promoció Forum de les Cultures 2004; sèrie de retallables d'elements arquitectònics dels Parcs Naturals de l'anella verda, com el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, Sant Llorenç del Munt, El Corredor (Espais Naturals / Diputació de Barcelona); diorama / poup-up de l'Observatori Fabra de Barcelona en motiu del seu centenari...

En l'àmbit de la imagineria popular, l'any 1981 realitza el projecte del Drac de Gràcia que s'incorpora al bestiari de les festes populars del barri (Districte de Gràcia / Ajuntament de Barcelona)


nestor@nestgraf.com